Skip to main content

Over ons

Professioneel, betrouwbaarheid, transparantie en persoonlijke aandacht

Planmatige aanpak

Plan VvE-Beheer heeft bijna 25 jaar ervaring in huis in het beheer van VvE’s, van nieuwbouw tot rijksmonumenten, van 2 tot 300 appartementsrechten, van geheel particulier eigendom tot gemengd beheer, van woningen tot parkeerplaatsen en bedrijfsunits, zelfs hele bedrijfsterreinen. Al deze vormen en samenstellingen van VvE’s zijn de aflopen jaren wel voorbijgekomen. Elk met een eigen aanpak, elk met eigen belangen.

Vastgoedbeheer is waar wij goed in zijn. Dit doen wij al heel lang en voor heel veel verschillende soorten vastgoed. Wij beheren momenteel meer dan 70 VvE’s. Ons kantoor is optimaal geautomatiseerd en de processen zijn gestroomlijnd. Hierdoor kunnen wij werken met een klein team en heeft u altijd direct contact met de juiste persoon.

Onze planmatige aanpak kenmerkt zich door professionaliteit, betrouwbaarheid en transparantie en persoonlijke aandacht en de 4 diensten financieel beheer, bestuurlijk beheer, technisch beheer en onze overstapservice.

4 diensten

Financiële diensten

Financieel beheer

De administratie van de VvE
Bestuurlijke diensten

Bestuurlijk beheer

Het goed besturen van een VvE

Technisch beheer

De specialistische, technische kennis
Overstapservice

Overstapservice

Activiteiten en diensten die noodzakelijk zijn

Professioneel en betrouwbaar

Plan VvE-Beheer is aangesloten bij brancheorganisaties BvvB en Stichting VvE-Belang. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt en de wet- en regelgeving rond VvE’s.

Daarnaast heeft Plan VvE-Beheer als aangesloten instelling van Kok Assurantiën B.V. een AFM vergunning voor het bemiddelen in verzekeringen. Omdat dit gepaard gaat met een traject van permanente educatie, zijn wij ook op dit vlak een betrouwbare partner voor uw VvE.

Eigenaren en leveranciers van VvE’s beschikken over de mogelijkheid om in een VvE Portaal in te loggen en zo de relevante stukken in te zien. De administratie van de VvE wordt digitaal verwerkt, waardoor er altijd een actueel overzicht is voor besturen en eigenaren. Eigenaren hebben zo de keuze of zij via het VvE Portaal, via e-mail of telefonisch bvb. een storing melden.

Transparantie: Digitaal toegankelijk beheersysteem

Plan VvE-Beheer heeft zich tot een professioneel kantoor ontwikkeld, ondersteund door een uitgebreid digitaal beheersysteem waardoor besturen en eigenaren online hun VvE kunnen volgen.

Plan VvE-Beheer beheert VvE’s op geheel eigen wijze waarbij persoonlijke aandacht en transparantie bij ons hoog in het vaandel staan. Wij zijn een klein kantoor dat grote aandacht voor en interesse heeft in uw VvE, het gaat tenslotte om uw wooncomfort.

Vanuit onze vestiging in Oud-Beijerland worden de VvE’s beheerd binnen het werkgebied dat hoofdzakelijk de regio's Rijnmond en Drechtsteden omvat. Mocht u interesse hebben in de dienstverlening van Plan VvE-Beheer, dan zijn wij natuurlijk bereid hiervoor met u een afspraak bij u thuis te maken, desgewenst in de avonduren.

Volg ons op LinkedIn

Wilt u ook op de hoogte blijven van de nieuwe regelementen en nieuws? Bezoek dan eens onze linked-pagina.